NA TA MAS KAI TA LEFTA ..........


Στη σύσταση εταιρείας, με σκοπό την επένδυση έως 500 εκατ. δολαρίων σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία τα επόμενα τρία χρόνια, προέβη η Virgin Group του βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Σε σχετική ανακοίνωση, όπου παρουσιάζονται οι λεπτομέρειες του σχεδίου, αναφέρεται ότι η Virgin Hotels – η οποία θα να είναι αλυσίδα τεσσάρων αστέρων – θα απευθύνεται σε «υψηλού εισοδήματος, μορφωμένους» πελάτες.
Η εταιρεία αναζητά τοποθεσίες για τα ξενοδοχεία της σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, όπως η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαϊάμι, η Βοστόνη και το Λος Άντζελες, ενώ σχεδιάζει να επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλες χώρες.
«Έχουμε ενθαρρυνθεί πολύ από τον φετινό αριθμό των πωλήσεων ξενοδοχείων», δήλωσε ο Άντονι Μαρίνο, εκ των εκτελεστικών διευθυντών της Virgin Hotels. «Υπάρχουν πολλές ιδιοκτησίες στην αγορά, οι οποίες αναπτύχθηκαν το 2007 και αποτελούν πλέον ευκαιρία για εμάς», πρόσθεσε.
Η Virgin, στόχος της οποίας είναι να διαθέτει έως 25 ξενοδοχεία μέσα στην επόμενη δεκαετία, θα πρέπει να ανταγωνιστεί με καθιερωμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Starwood Hotels & Resorts, ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων W and St. Regis, και την Marriott International στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία JW Marriott, Ritz-Carlton και Renaissance.