ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ??............


Την πρωτιά στην εγκληματικότητα κατέχει η Λεμεσός σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Ανάλυσης Εγκλήματος της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία δημοσιοποίησε σήμερα ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού,τα σοβαρά εγκλήματα στη Λεμεσό κατά το 2009 και μέχρι τις 30 Απριλίου 2010, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων που σχετίζονται με ναρκωτικά, ήσαν 2.016, ο αντίστοιχος αριθμός στη Λευκωσία ήταν 1.965, ενώ ο συνολικός αριθμός όσων υπηρετούν στην αστυνομική δύναμη της Λεμεσού ανέρχεται στους 869 και στη Λευκωσία 1.171.

"Με την πλέον τεκμηριωμένη καταγραφή από το Γραφείο Ανάλυσης Εγκλήματος της Αστυνομίας'', δήλωσε ο κ. Κυπριανού, ο οποίος παρέθεσε επίσης αναλυτικά στοιχεία για τις υπόλοιπες επαρχίες, ''επιβεβαιώνεται ότι η Λεμεσός έχει το χειρότερο μητρώο σε ό,τι αφορά την εγκληματικότητα και ιδιαίτερα σε περιστατικά σοβαρού εγκλήματος (φόνοι, απόπειρες φόνου, βιασμοί, απόπειρες βιασμού, εμπρησμοί, ληστείες, εκβιασμοί, ναρκωτικά και καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικά).

Εχοντας ενώπιόν του όλα αυτά τα στοιχεία, ο κ. Κυπριανού, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση έναρξη μιας εις βάθος συζήτησης στο πλαίσιο της Επιτροπής Εγκληματικότητας της Βουλής αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και την αποτελεσματικότητα του αστυνομικού σώματος στην εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων".

ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΜΜΕΣΟ ΒΛΕΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΟΙΟΙΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.