ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.......................

Απαντήσεις μέσω συνεργατών του έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής για τους ισχυρισμούς της συμβολαιογράφου κ. Κ. Πελέκη στην προανακριτική επιτροπή.

Aπό το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διευκρινίζουν ότι η κ. Πελέκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και δεν είχε καμία σχέση με την κυβερνητική λειτουργία για να μπορεί να προβαίνει στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Αναρωτιούνται επίσης εάν έχουν σχέση τα όσα ανέφερε στην προανακριτική η κ. Πελέκη με την τροπολογία Καστανίδη και τις διατάξεις για ευνοϊκότερη μεταχείριση κατηγορουμένων.

Αλλά και από τη Ρηγίλλης τα σχόλια είναι επικριτικά για την κ. Πελέκη και την αιφνιδιαστική επίκληση των συγκεκριμένων ισχυρισμών, ενώ είχαν προηγηθεί δύο εξεταστικές επιτροπές στις οποίες δεν ανέφερε κάτι ανάλογο. Επισημαίνουν παράλληλα ότι δεν προκύπτει από πουθενά η ροή πολιτικού χρήματος και υπενθυμίζουν ότι εκκρεμεί σε βάρος της η διερεύνηση αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΙΦΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ.