ΔΙΚΑΙΟ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

To Kέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων επισκέφθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Ο αρχιεπίσκοπος, που γευμάτισε το μεσημέρι μαζί με τα παιδιά στο Κέντρο, ανακοίνωσε ότι η Εκκλησία θα παραχωρήσει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) οικόπεδο στην Αθήνα και θα καλύψει τα έξοδα θεραπευτικού προγράμματος διαμονής εφήβων.
Το πρόγραμμα θα παρέχει τη δυνατότητα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης σε εφήβους που δεν διαθέτουν οικογενειακή υποστήριξη, βρίσκονται στο δρόμο, προέρχονται από την επαρχία ή έχουν αποφυλακιστεί, καλύπτοντας μια χρόνια και ζωτική ανάγκη στον τομέα αυτό.
Ο κ. Ιερώνυμος, τέλος, συζήτησε με τους εκπροσώπους του Κέντρου τρόπους περαιτέρω συνεργασίας, με στόχο τόσο την παραπομπή προς τα Συμβουλευτικά Κέντρα του ΚΕΘΕΑ των χρηστών που απευθύνονται στις ενορίες όσο και την υποστήριξη της κοινωνικής επανένταξης των ατόμων που απεξαρτώνται.ΤΡΙΜΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΑΡΜΕΓΕΤΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΕΝΕΤΕ

ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΞΕΙΟΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΧΑΖΟΚΙΛΟΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΥΜΕΝΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗ ΕΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΜΑΝΕΣ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Η ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΣΑΞΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.