ΑΠΑΤΕΣ ΜΑΝ......

Συλλήψεις στη Γερμανία για διαφθορά στην αυτοκινητοβιομηχνία ΜΑΝ Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Γερμανία στα πλαίσια των ερευνών για τα σκάνδαλα διαφθοράς σε πρώην θυγατρική εταιρεία της αυτοκινητοβιομηχανίας ΜΑΝ.
Τρία άτομα συνελήφθησαν σήμερα στα πλαίσια των ερευνών για τα σκάνδαλα διαφθοράς που κλυδωνίζουν πρώην θυγατρική εταιρεία της κατασκευάστριας βαρέων οχημάτων ΜΑΝ, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μονάχου.
Οι έρευνες αφορούν την εταιρεία Ferrostaal AG, που ανήκε στη ΜΑΝ έως τα τέλη του 2008. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Έσση (δυτικά) και Αμβούργο (βόρεια) στα γραφεία και στην κατοικία των υπόπτων, που θεωρείται ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκίας για την εξασφάλιση συμβολαίων για την κατασκευή ρυμουλκών, τονίζεται από την εισαγγελία.
Η ταυτότητα των συλληφθέντων δεν αποκαλύπτεται.Η γερμανική δικαιοσύνη ερευνά τις πρακτικές διαφθοράς, που ανέρχονται σε δεκάδες εκατ. ευρώ τα οποία διατέθηκαν σε διάφορες πλευρές στο εξωτερικό, με τη μορφή δωροδοκίας στελεχών, ώστε να εξασφαλισθούν συμβόλαια και να ζωογονηθούν οι πωλήσεις λεωφορείων και φορτηγών της εταιρείας.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΕΔΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ Η ΠΡΩΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΗΤΑ.