ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ;;

Η αστυνομία της Υεμένης ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι κατέστρεψε 4,6 τόνους χασίς και 6,3 εκατ. χάπια αμφεταμινών που κατασχέθηκαν στα σύνορα και τα αεροδρόμια της χώρας τους τελευταίους πέντε μήνες.
Τα ναρκωτικά που καταστράφηκαν είχαν συνολική αξία 83 εκατ. δολαρίων, δήλωσε ο εισαγγελέας κρατικής ασφαλείας Σαΐντ αλ Ακίλ.
Ο αλ Ακίλ είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι 75 άνθρωποι, περιλαμβανομένων 47 υπηκόων της Υεμένης, 12 υπηκόων Πακιστάν, 10 υπηκόων Ιράν, δύο υπηκόων της Συρίας, δύο υπηκόων της Σαουδικής Αραβίας, ενός υπηκόου Ερυθραίας και ενός υπηκόου της Αιθιοπίας θα δικαστούν διότι εισήγαγαν λαθραία τα παραισθησιογόνα στη χώρα.Οι ακτές της Υεμένης χρησιμοποιούνται συχνά από λαθρέμπορους ναρκωτικών --κατά κύριο λόγο Ιρανούς και Πακιστανούς-- ως πύλη για τις πλούσιες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες του Κόλπου.Τον Μάρτιο, δικαστήριο κρατικής ασφαλείας στη Σαναά καταδίκασε έναν Πακιστανό σε θάνατο και 15 Πακιστανούς σε 25 χρόνια κάθειρξης για λαθρεμπόριο ναρκωτικών το Σεπτέμβριο του 2008.
Το δικαστήριο έκρινε τους 16 άνδρες ένοχους για τη λαθραία εισαγωγή στην Υεμένη 10.000 κιλών χασίς διαμέσου της Αραβικής Θάλασσας. Είχαν συλληφθεί το Σεπτέμβριο του 2008 και το πλεούμενο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε περίπου 50 μίλια ανοικτά του λιμανιού Μουκάλα.Τον περασμένο Νοέμβριο, δικαστήριο είχε καταδικάσει έναν Ιρανό σε θάνατο και άλλους 11 Ιρανούς καθώς κι έναν Πακιστανό σε ποινές κάθειρξης 25 ετών έκαστο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε ΝΑ ΚΑΙΣ ΤΟΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ;ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ;;;ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΗ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ (ΑΚΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ)ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΕΠΕΣΕ ΧΑΡΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΡΜΑΝΑ ΡΕ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΣΑΜΠΑ;ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ.ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΛΥΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.