ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ;.....

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή γύρω από την τράπεζα, στην Αργυρούπολη, όπου τη νύχτα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας. Εντύπωση προκαλεί περιστατικό που αποκαλύπτει πιθανή συνάντηση αστυνομικών με τους τρομοκράτες.Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον προθάλαμο του υποκαταστήματος της Eurobank, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Γερουλάνου. Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση και πανικόβαλε τους περιοίκους. Πολλοί πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να δούν τι είχε συμβεί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού προηγήθηκε τηλεφώνημα και η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή. Ο ωρολογιακός μηχανισμός εξερράγη στις 04.07 και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα, στα γύρω κτίρια αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα Στις 03.35 άγνωστος τηλεφώνησε στην «Ελευθεροτυπία» και ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει τοποθετηθεί βόμβα η οποία θα εκραγεί σε μισή ώρα.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και περιπολικά της Αμέσου Δράσεως έφτασαν στο σημείο, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους. Στον τόπο της έκρηξης μετέβησαν και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία των δραστών.
Από τα ευρήματα θα μπορέσουν οι ειδικοί να βγάλουν συμπεράσματα για τη συνδεσμολογία του ωρολογιακού μηχανισμού και το είδος της εκρηκτικής ύλης. Η σύγκριση με αντίστοιχα στοιχεία άλλων τρομοκρατικών, βομβιστικών επιθέσεων, που έγιναν στο παρελθόν, αναμένεται ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα της οργάνωσης.ΩΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.ΠΟΛΛΥ ΣΥΝΕΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ,ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ.ΣΟΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ;Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ.Η ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ Η ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΧΑΝΤΡΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.