ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ


Συνελήφθη ένας 13χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, την Κυριακή το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε στην κατοχή του δέκα σπιρτόκουτα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, 46 γραμμαρίων.
Στην πλατεία Ομονοίας, σχεδόν την ίδια ώρα μετά από έρευνες αστυνομικών του αρμόδιου τμήματος, συνελήφθη 17χρονος πάνω στον οποίο βρέθηκαν περίπου 21 γραμμάρια κάνναβης.
Μέσα στο γήπεδο ΟΑΚΑ, τις βραδυνές ώρες, συνελήφθη 17χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου, μετά από έρευνες, βρέθηκαν τρεις κροτίδες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΒΡΙΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΑ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝΟΙ ΧΑΣΙΣ.