ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΡΜΑ .ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

«Χρήσιμη ψήφο από το λαό», ζήτησε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι οι ευρωεκλογές είναι το ίδιο με τις εθνικές εκλογές από πλευράς πολιτικής σημασίας, και επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος για αποδέσμευση της χώρας από την Ε.Ε., τασσόμενη παράλληλα και κατά της ένταξης της Τουρκίας .
Ερωτηθείσα για μια ενδεχόμενη συνεργασία ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ η Αλ. Παπαρήγα επισήμανε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ζημιογόνο για το λαό, «δεδομένου ότι το κόμμα αυτό ψήφισε το Μάαστριχτ».
Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκλεισε τη Βουλή για να παραγραφούν τα σκάνδαλα και να αποφύγει το πολιτικό κόστος.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΙΣΩΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .