ΕΜΠΟΡΟΙ - ΕΓΩ 0-1000

Η αστυνομία της Κολομβίας κατέσχεσε ποσότητα δύο τόνων κοκαΐνης που ανακαλύφθηκε θαμμένη σε επαρχιακή περιοχή στη βορειοδυτική επαρχία Αντιόκια, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες Τετάρτη.
Ο ιδιοκτήτης της έκτασης όπου ανακαλύφθηκαν τα ναρκωτικά συνελήφθη.
"Τα ναρκωτικά, η αξία των οποίων στην μαύρη αγορά εκτιμάται ότι ήταν 50 εκατ. δολάρια, βρέθηκαν σε υπόγεια κρυψώνα, σε 73 πακέτα", ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Τα παραισθησιογόνα πιστεύεται ότι ανήκαν στη συμμορία Ουράμπα κι επρόκειτο να σταλούν σε διάφορες χώρες της κεντρικής Αμερικής.
Η Κολομβία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός κοκαΐνης του κόσμου και σημαντικός παραγωγός ηρωίνης.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 25.000 ΘΑ ΗΣΑΝ ΑΝΟΙΛΙΚΟΙ ΑΠΟ 13 - 17 ΕΤΩΝ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.