ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?


Ο Αμερικανός πρέσβης στη Μόσχα Τζον Μπέιρλ διέψευσε κατηγορηματικά ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους ο Μπιν Λάντεν πέθανε άρρωστος το 2006 και για τους οποίους έδειξε να ενδιαφέρεται ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Όχι κύριε πρόεδρε δεν είναι αλήθεια», υποστήριξε ο Μπέιρλ στα ρωσικά, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Μεντβέντεφ, ο οποίος έδειξε να ενδιαφέρεται για τη θεωρία σύμφωνα με την οποία ο Μπιν Λάντεν ήταν νεκρός εδώ και καιρό.

Ο Ρώσος πρόεδρος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ρώτησε έναν ανταποκριτή του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου Pervyi Kanal αν ισχύει ένα ρεπορτάζ το οποίο αναφερόταν σε έναν άνδρα, που έκανε δηλώσεις από την Τουρκία, ισχυριζόμενος ότι έχει διατελέσει πράκτορας της CIA Σύμφωνα με αυτόν, ο μπιν Λάντεν πέθανε άρρωστος στη διάρκεια του 2006 και στην πραγματικότητα οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις απλώς ανακάλυψαν τη μυστική τοποθεσία του τάφου του.

«Σύμφωνα με εκείνον, ναι, είναι αλήθεια», απάντησε ο δημοσιογράφος στον Μεντβέντεφ. «Σε αυτή την περίπτωση οι Αμερικανοί έχουν κάθε λόγο να θορυβηθούν», απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Κανείς από αυτούς δεν φέρνει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Προβάλλεται μόνο η θεωρία της συνομωσίας και δεν αναφέρουν ούτε καν ότι η αλ Κάιντα αναγνώρισε το θάνατο του Μπιν Λάντεν», υπογράμμισε ο Μπέιρλ.

«Ο πρόεδρος ρώτησε αν είναι αλήθεια όσα παρουσιάστηκαν σε αυτή την εκπομπή. Η απάντηση είναι απλή: "Όχι κύριε πρόεδρε, δεν είναι αλήθεια"», υπογράμμισε.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΝΩΧΟΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.