ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΑΡΡΟΣ;;;

Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον ενημερώνει για κάθε ζήτημα.
Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!
«ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…»
Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!! Αποκορύφωμα, όλη αυτή η απαράδεκτη και ανεξήγητη στάση του Αμερικανικού Τύπου και γενικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εναντίον της Ελλάδας. Με κακοήθεια, ύβρεις, δοσμένα άρθρα και δημοσιεύματα και ένα σωρό αθλιότητες, ασφαλώς χρηματοδοτούμενα, κατά «το παλιά μου τέχνη κόσκινο», έβαλαν στόχο την Ελλάδα, όχι ασφαλώς τυχαία. Οι ταραχές και η ενορχηστρωμένη κακόβουλη επίθεση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αποτελούν ένα και το αυτό πράμα. Είναι αλληλένδετα. ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΒΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ;ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΟΔΑΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΗ;ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΙΝΗΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΠΟΔΕΙΚΤΑ.