ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ....

Ο Ντιέγκο μυρίστηκε 7,3 κιλά ηρωίνης. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, που έχει τεθεί στις υπηρεσίες του μεθοριακού σταθμού Κήπων Εβρου, εντόπισε 7 κιλά και 300 γραμμάρια ηρωίνης στη βαλίτσα ενός 23χρονου Λιθουανού που μπήκε στη χώρα μας από την Τουρκία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά είχαν προορισμό στέκια τοξικομανών στη Θεσσαλονίκη.
Ο 23χρονος Λιθουανός ταξίδεψε αεροπορικώς πριν από τρεις μέρες από το Βίλνιους στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά και τα συσκεύασε επιμελώς σε διπλά τοιχώματα της βαλίτσας του και πήρε το λεωφορείο της γραμμής για τη Θεσσαλονίκη.
Το λεωφορείο έφτασε στις 7 το πρωί στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων κι εκεί ανέλαβε δράση ο Ντιέγκο, ο οποίος μύρισε τα ναρκωτικά και άρχισε να γρυλίζει. Οι τελωνειακοί ερεύνησαν εξονυχιστικά τη βαλίτσα και βρήκαν στα διπλά τοιχώματά της συσκευασμένη την ηρωίνη.
Ο Λιθουανός αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε για την ύπαρξη της ηρωίνης, στη συνέχεια όμως ομολόγησε ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά από έναν άγνωστο σε αυτόν άντρα για λογαριασμό τρίτων και θα τα μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης θα τα παρέδιδε σε άγνωστα σε αυτόν άτομα και στη συνέχεια θα αναχωρούσε αεροπορικώς για την πατρίδα του. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ρωτούσε τους τελωνειακούς πόσο ήταν η ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς όπως είπε τα πήρε συσκευασμένα και δεν γνώριζε ούτε τι είδους ήταν, ούτε τι βάρος είχαν.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΤΙΕΓΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΖΩΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΕΒΡΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΓΛΥΤΩΣΑΝ 25.000 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ;;;