ΚΥΝΗΓΟΙ...ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ


Δύο Βούλγαροι, μέλη κυκλώματος διακίνησης όπλων και ναρκωτικών, συνελήφθησαν το πρωί στην περιοχή του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, άνδρας του λιμενικού προσποιούμενος τον πελάτη, έδωσε ραντεβού με τους Βούλγαρους σε πολυκατάστημα στον Προμαχώνα, για την αγορά όπλων.
Όταν τους παρέδωσε το αντίτιμο, περίπου 30.000 ευρώ, οι δράστες συνελήφθησαν.
Στα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία κινούνταν οι δύο Βούλγαροι με τις συνοδούς τους, εντοπίστηκαν 4 πιστόλια, 1 Καλάσνικοφ, εκρηκτική ύλη ΤΝΤ και αμμωνιοδυναμίτιδα, σιγαστήρες και ποσότητα κοκαΐνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα προμήθευε όπλα και ναρκωτικά σε "νονούς" στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Η δράση τους ξεκίνησε τουλάχιστον πριν 7 χρόνια.
Αύριο, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ;ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ; ΠΟΛΛΥ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΑΡΙ Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΣΟΣ ΜΕ ΕΛΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ.ΔΕ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΚΑΝΑ PULL OVER ΛΕΩ ΕΓΩ.