ΕΜΕΙΣ ΟΙ BLOGGERS

Eπίθεση κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη
Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών σε πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης επέλεξαν για στόχο τους τα μέλη ομάδας κουκουλοφόρων χθες το μεσημέρι. Γύρω στις 3 μ. μ. οι άγνωστοι νεαροί, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή, προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο και στις τζαμαρίες.
Η επίθεση, που έγινε μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, διήρκεσε λίγα λεπτά και οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα γύρω στενά. Στο μεταξύ, εταιρείες που σχετίζονται με την ιδιωτική φύλαξη φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές. Χθες σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο τέτοιες εταιρείες στην Αττική, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Ειδικότερα, εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη στις 02.40 τα ξημερώματα σε είσοδο καταστήματος επί της οδού Φώκαιας και Θράκης στη Νέας Σμύρνη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ανάλογη επίθεση σημειώθηκε και σε εταιρεία επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην Καλλιθέα.
Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές ενώ στη δεύτερη περίπτωση πήρε φωτιά και ένα σταθμευμένο όχημα. Μία ημέρα νωρίτερα, στόχος εμπρηστών είχε γίνει εταιρεία εμπορίας ειδών ασφαλείας που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Νεοχωρίου στου Γκύζη. Δύο ανάλογες επιθέσεις έγιναν και ξημερώματα Δευτέρας στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Παλαιό Φάληρο και στην οδό Αριστοτέλους στον Αλιμο, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.Σχετικά με τις επιθέσεις της Δευτέρας, άγνωστοι ανήρτησαν προκήρυξη σε ιστοσελίδα υπογράφοντας ως «κοινοπραξία επαναστατικών πυρήνων», στην οποία στοχοποίησαν όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της παροχής ασφάλειας.ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ;ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ,ΠΕΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ,ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ.ΚΟΜΜΑ ΓΟΝΕΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ BLOGGERS ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ;ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.