ΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ακουβασιλη)

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ, στην Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη ληστεία έγινε στις 23:10 σε εφημερεύον φαρμακείο, το οποίο βρίσκεται στη περιοχή Διαβατών, όταν δύο άγνωστοι, υπό την απειλή όπλου απέσπασαν 500 ευρώ και 3 φαρμακευτικά σκευάσματα και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 2:05 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Τούμπας. Ένας άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασε 200 ευρώ από ιδιοκτήτη περιπτέρου.
Ο συγκεκριμένος ληστής δεν στάθηκε τόσο τυχερός αφού έγινε αντιληπτός από αστυνομική περίπολο και συνελήφθη.ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ € ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΟΡΜΑΛ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ (ΕΝΔΟΞΑ ΝΙΑΤΑ)ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ,ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕΙΣ,ΤΗΣ ΜΠΑΛΟΘΙΑΣ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ,ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ,ΤΗΣ ΒΙΚΗ ΚΑΓΙΑ ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.....