ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Εγνατίας 164 στην Κομοτηνή βρέθηκε η σορός ενός 22χρονου, πατέρα δύο μικρών παιδιών.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του νεαρού επήλθε το Μ. Σάββατο, ενώ τα πρώτα στοιχεία δεν φανερώνουν εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τον πατέρα του, μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν από τέσσερα χρόνια, ο 22χρονος ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ είχε αυτοκτονικές τάσεις.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΟΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ (ΤΙ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ) ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΟΣΟΥ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΥΝΤΑΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΚΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΥΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ;Ε;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ 3 ΧΙΛ. ΤΗΝ ΩΡΑ ;ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΑΜΥΝΕΣΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ,ΛΥΠΑΙΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.