ΕΡΩΤΗΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ........

Προσέγγιση για ερωτική συντροφιάΣυνελήφθη 27χρονος αθλητής του μπάσκετ, κατηγορούμενος για ληστείες
Σκιά στο ελληνικό μπάσκετ...
ΑθήναΕικοσιεπτάχρονος αθλητής του μπάσκετ συνελήφθη τη Μ.Πέμπτη στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», βάσει εντάλματος του 4ου ανακριτή Αθηνών, με την κατηγορία ότι με το πρόσχημα της ερωτικής συντροφιάς προσέγγιζε άτομα, τα οποία στη συνέχεια λήστευε με τη βοήθεια συνεργού του, απειλώντας τα με όπλο ή με τη βία.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 27χρονος μαζί με τον συνεργό του έρχονταν σε επαφή με διάφορους ανθρώπους, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, πήγαιναν στα σπίτια τους για να τους προσφέρουν ερωτική συντροφιά. Εκεί, όμως, τους ακινητοποιούσαν με την απειλή πιστολιού ή με τη χρήση βίας και τους άρπαζαν χρήματα, τιμαλφή και ό,τι άλλο έβρισκαν.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις. Ο 27χρονος οδηγείται τη Μ.Παρασκευή στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ληστείες, αντιποίηση αρχής και παράνομη κατακράτηση κατ' επάγγελμα.ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΕΜΠΤΙΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑΟΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗ.