ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ

Τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι
Πεντακόσια μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι πέταξαν την Τρίτη το πρωί τουρκικά μαχητικά, σε μια ακόμα επίδειξη προκλητικότητας.
Τέσσερα τουρκικά F-16 εισήλθαν στο FIR Aθηνών και πέταξαν πάνω από το νησί του Κεντρικού Αιγαίου, για να αναχαιτιστούν προς τα δυτικά από ελληνικά μαχητικά. Οι Τούρκοι πιλότοι, ωστόσο, συνέχισαν την πορεία τους προς το βορρά και αφού πέρασαν δυτικά της Ικαρίας και της Χίου επέστρεψαν στην Τουρκία, περνώντας νότια από τη Λέσβο, περίπου 25 λεπτά αργότερα.
Πολλοί ερμηνεύουν την προκλητική πτήση ως μήνυμα της Άγκυρας, αφού τις τουρκικές υπερπτήσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο είχε θέσει λίγες ώρες νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Αμερικανό ομόλογό του στην Ουάσιγκτον, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. Τις επόμενες ημέρες, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν προγραμματίσει στο Αιγαίο ασκήσεις, μία από τις οποίες έχει σενάριο έρευνας διάσωσης και θα διεξαχθεί μεταξύ Λέβου και Χίου.ΤΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΙΣΗ.ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.