ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ????ΤΕΛΟΣ....

Συνελήφθη χθες  πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 22χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν μια μεταλλική σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Επίσης συνελήφθη χθες  το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος, βρήκαν κάτω από την σέλα του οχήματος, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΣΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΙ ΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΙΓΡΟΘΙΕΣ,,,,,,ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΕΙΔΗ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ 38ΑΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟ 12ΚΑΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗ.