ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ????...

Τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας Καρολο Παπούλια, στην συνάντηση ου είχε νωρίτερα μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι κ. Καρατζαφέρης και Παπούλιας είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μπροστά στις κάμερες όταν ο αρχηγός του ΛΑΟΣ σχολίασε τα γυρίσματα του καιρού. «Υπάρχουν και άλλα γυρίσματα» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε με νόημα: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

Ο κ. Καρατζαφέρης στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρευστό πολιτικό κλίμα και χαρακτήρισε «σχεδόν ρουσφετολογικές» τις τροπολογίες που περνούν τις τελευταίες μέρες στη Βουλή: «Τα υπουργικά γραφεία λειτουργούν ως πολιτικά γραφεία» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε, τέλος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως δεν πρέπει να «βιασθεί» η ψήφος του ελληνικού λαού από διάφορες πιέσεις.
 
MA EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ?ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΨΗΦΗΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ.....