ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΙ......

Οχήματα της Ασφάλειας και αστυνομικοί βρίσκονται στην οικία του Ακη Τσοχατζόπουλου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, σύμφωνα με τον Σκάι. Οπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το ένταλμα εκδόθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση για την περιουσιακή κατάσταση του Ακη Τσοχατζόπουλου και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Ελένης Ράικου.


Οπως αναφέρεται εντάλματα έχουν εκδοθεί και για άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, τα οποία και αναζητούνται. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση και στο γραφείο του κου Τσοχατζόπουλου στην Πανεπιστημίου και Ομήρου, όπου άνδρες της Ασφάλειας ψάχνουν σημαντικά έγγραφα.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ομάδα αστυνομικών παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιεί έρευνα και στο σπίτι της κόρης του πρώην υπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, πρότεινε την Μεγάλη Τρίτη στο Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι απέκρυψε περιουσιακά του στοιχεία στη δήλωση του πόθεν έσχες για το 2009.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΠΕΥΣΑΝΕ ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ .ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ,ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΥΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΟΙ ΚΑΡΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΣΑΤΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.ΠΡΟΔΩΤΕΣ.