ΞΕΥΤΗΛΑ........

Άγριος ξυλοδαρμός 18-χρονου στην Κρήτη μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ο 18-χρονος μετά από εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από κουκουλοφόρους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και στον πνεύμονα.


Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας. Οι παρέα του 18-χρονου που είχε οδηγηθεί για εξακρίβωση στοιχείων μαζί του, δήλωσε ότι ξυλοκοπήθηκαν όλοι. Οι αστυνομικοί φέρεται να χτυπούσαν άγρια τον 18-χρονο ενώ του είπαν ότι "Μετά το σημερινό δε θα ξαναφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας".

Οι συγγενείς του αγοριού κατήγγειλαν με μηνύσεις τους αστυνομικούς, ενώ η αστυνομία διεξάγει ΕΔΕ και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αμφισβητεί το γεγονός. Το παιδί χαροπαλεύει αυτή τη στιγμή για τη ζωή του.
 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΙΓΟΒΡΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΙΔΕΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ ΕΦΗΒΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΩΜΑΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΙΣ ΣΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΧΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.