ΕΡΩΣ ΑΝΗΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ........??????


Ενισχύονται οι πιέσεις στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παραιτηθεί, μετά την κατάθεση της εισαγγελίας του Μιλάνου νέου φακέλου 227 σελίδων με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού, μεταξύ των οποίων και λεπτομέρειες για τα «ερωτικά του πάρτι» με τη συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, στα χαρτιά των δικαστικών του Μιλάνου γίνεται και λεπτομερής αναφορά σε δώρα που έστελνε σε διάφορες γυναίκες.

Από τα τελευταία αυτά στοιχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, η Ίρις Μπεράρντι, που είναι γνωστή στην αστυνομία ως ιερόδουλη, φέρεται να παραβρέθηκε σε ένα από τα πάρτι του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία το Νοέμβριο του 2009 λίγες ημέρες πριν ενηλικιωθεί. Επίσης ήταν παρούσα σε ένα άλλο πάρτι του στη βίλα του στο Αρκορε το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Είναι η δεύτερη ανήλικη που φέρεται να συμμετείχε στα «ερωτικά πάρτι» του πρωθυπουργού, μετά τη χορεύτρια μαροκινής καταγωγής Καριμά Ελ Μαχρούγκ, η οποία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έλαβε χρήματα για να κάνει σεξ μαζί του.

Ερωτηθείς για τις νέες διαρροές την Τετάρτη, ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν έχω τίποτα να πω. Η έρευνα είναι σκανδαλώδης».

Οι γλαφυρές λεπτομέρειες για τα ερωτικά πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού είδαν το φως τις δημοσιότητας μέσω διαρροών στον ιταλικό Τύπο δύο ημέρες αφότου οι συνήγοροί του κατέθεσαν φακέλους επιμένοντας ότι τα πάρτι ήταν απλώς δείπνα σε φιλικό κλίμα.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΗΧΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΑΙ.ΜΕ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.