ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.......ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ?????


Ταξίδεψαν μαζί στην Αθήνα για να αγοράσουν ναρκωτικά οι δύο φίλοι από τον Βόλο. Για να μην τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ο μεγαλύτερος τα έκρυψε σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του ως… υπόθετο και ανέθεσε την οδήγηση στον ανήλικο φίλο του! Όμως, τα «σαΐνια» της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν ήδη θέσει υπό παρακολούθηση τον 30χρονο από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Σούρπης Μαγνησίας. Όμως, αυτός που οδηγούσε και ήταν μόλις 17 χρόνων, κλείδωσε τις πόρτες και αρνήθηκε να βγει και τελικά οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να τους συλλάβουν! Παρά την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν, ωστόσο, στάθηκε αδύνατο να βρουν τα ναρκωτικά που ήταν σίγουροι ότι μετέφεραν οι δυο φίλοι…

Χρειάστηκε να μεταφερθούν και οι δύο φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκαν σε ακτινοσκόπηση η οποία αποκάλυψε την… κρυψώνα στο έντερο του 30χρονου! Έτσι, λίγο αργότερα… «γέννησε» μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 25 γραμμαρίων, που ισοδυναμεί με περίπου 300 δόσεις! Και οι δύο οδηγήθηκαν διαδοχικά στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Βόλου, οι οποίοι συμφώνησαν να τους αφήσουν ελεύθερους μετά την απολογία τους, τον 30χρονο με χρηματική εγγύηση 8.000 ευρώ και τον 18χρονο με περιοριστικούς όρους.

*** Στο κατάστημά του έκρυβε το χασίς που διακινούσε ένας 32χρονος από την Καλαμάτα που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν 179 γραμμάρια κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα περίστροφο με επτά σφαίρες και μια κλεμμένη καραμπίνα.

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ 8.000€ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ.ΠΟΙΑ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑ ΤΥΧΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ????ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΗΣΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ......?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΑΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΡΩΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ......ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.