ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟ........


Τα εγκαίνια του πρώτου Μουσείου Ιστορίας των γκέι, λεσβιών, τρανσέξουαλ και μπαϊσέξουαλ έγιναν χτες στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Μουσείο βρίσκεται στην περιοχή που ζουν οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι, το Κάστρο, και περιέχει εκθέματα του πρωτοπόρου των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων Harvey Milk.

Ο Milk, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη ενσάρκωσε το 2008 ο Sean Penn, ήταν ο πρώτος πολιτικός που μίλησε δημόσια για την ιδιαιτερότητά του και έπεσε θύμα, το 1978, για αυτό.

Στο Μουσείο εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα του Harvey Milk υπάρχει και μια συλλογή από ερωτικά βοηθήματα.

AN ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΕΙ ΜΑΣ ΧΤΕΝΙΖΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑΤΟΥ.ΡΕ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΟΙΧΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.ΟΙ ΓΚΕΟΙ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ STRΑIGHT ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ,ΜΠΑΡ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ? ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙΚΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Η ΝΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.