ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.....?????

Τουλάχιστον 10 νεκροί και 33 σοβαρά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σύγκρουσης δύο αμαξοστοιχιών στην ανατολική Γερμανία.

Ένα φορτηγό τρένο συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με μια επιβατική αμαξοστοιχία στο κρατίδιο Σαξονία-Ανχάλτη αργά χθες το βράδυ.

Αρκετά βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά τη σύγκρουση. Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο Όσερσλεμπεν στην περιοχή του Μαγδεμβούργου, από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία.

Περίπου 150 πυροσβέστες, αστυνομικοί και διασώστες βρίσκονται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή.

«Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται. Ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί», δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Η αμαξοστοιχία μετέφερε 45 επιβάτες.

ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΕ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ .ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ Ο Ο.Σ.Ε.
Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ.