VIVA E.E.?????


Δεν έχουν να φάνε ούτε από «τα έτοιμα» οι Ρουμάνοι

Το ποσοστό αυτό είναι κατά 20% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, όταν περίπου το 40% του πληθυσμού δήλωνε ότι δεν θα ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις βασικές του υποχρεώσεις έστω και για ένα μήνα, αν έχανε τη δουλειά του.

Σε 21,77% έναντι 29,35% της προηγούμενης μέτρησης, ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να στηριχτούν για ένα μήνα στο “κομπόδεμά” τους.

Μόλις το 3,58% (από 7,45%) των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι μπόρεσε να αποταμιεύσει χρήματα μέσα στο 2010 και εκφράζει την εκτίμηση ότι αυτές θα επαρκούσαν για ένα διάστημα έξι μηνών.

Πολύ υψηλότερο έναντι του μέσου όρου καταγράφεται το ποσοστό των γυναικών που δήλωσαν ότι αδυνατούν να στηριχτούν στις αποταμιεύσεις τους για ένα μήνα (63,89%) και ξεπερνά το αντίστοιχο των ανδρών (49,71%).

Η έρευνα διεξήχθη σε ολόκληρη τη χώρα σε δείγμα 4.976 συμμετεχόντων μεταξύ 18 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2010.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙ ΓΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΝΗΘΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ BLOG ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η Ε.Ε. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΙΖΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ?Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.