ΔΕΗ......ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ?????

ΟΙ «ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ» ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ… ΣΚΟΤΑΔΙ! Η νέα φτώχεια δεν έρχεται κάπου στο μέλλον. Είναι ήδη εδώ και γυρίζει την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω. Δεν το λέμε εμείς, οι «φασίστες», «κινδυνολόγοι», κ.τ.λ. Το ομολογούν ακόμη και οι υπηρέτες του συστήματος: Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τον καθ’ ύλη αρμόδιο, πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλο (στέλεχος της τροτσκιστικής φράξιας «Ξεκίνημα» του ΠΑΣΟΚ), μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (που υπάρχουν επίσημα στοιχεία), είχαν δοθεί συνολικά 940.000 (!!!) εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εκ των οποίων εκτελέστηκαν οι 213.000! Οι υπόλοιποι βρήκαν κάποιον τρόπο να πληρώσουν την τελευταία ώρα, ή να προχωρήσουν σε κάποιας μορφής διακανονισμό (τις επόμενες φορές θα τα καταφέρουν;). Αλλά η πιο συγκλονιστική είδηση είναι –πάντα σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ- ότι οι 80.000 κομμένες παροχές δεν επανασυνδέθηκαν!

Δηλαδή, εν έτη 2010, κάποιες δεκάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες κάνουν γιορτές χωρίς ρεύμα, επειδή αδυνατούν να το πληρώσουν!!!

Μπροστά στο αδιέξοδο που παρουσιάστηκε, η ΔΕΗ αποφάσισε να «διευκολύνει» καταστηματάρχες να επανασυνδεθούν, κάνοντας ρύθμιση οφειλών, αφού βέβαια προκαταβάλλουν ένα 30-40%, ενώ το υπόλοιπο ποσόν θα καταβληθεί σε δόσεις. Εντόκως βέβαια. Τώρα, πως θα βρουν αυτοί οι καταστηματάρχες λεφτά για να πληρώσουν τους επόμενους μήνες, κι ενώ θα «τρέχουν» και οι επόμενοι λογαριασμοί, είναι απορίας άξιον. Πάντως η αγορά και τις γιορτές εμφανίστηκε πολύ πεσμένη, αποτέλεσμα προφανώς του κοψίματος των δώρων σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Οπότε δεν βλέπουμε… φως όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλομένων στη ΔΕΗ.

Αλλά το πιο εξωφρενικό είναι άλλο: η ανάλγητη κυβέρνηση αποφάσισε και νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 13%, για το 2011!!! Κάτι που ασφαλώς θα σημάνει ακόμη περισσότερες κομμένες συνδέσεις του κοινωνικού αγαθού του ρεύματος. Συμπέρασμα: Οι πολυδιαφημισμένοι «φωταδιστές» (εν αντιθέσει με τους «σκοταδιστές») μας οδηγούν σε… βαθύ σκοτάδι!

(ΥΓ) 1: Ένα μεγάλο μέρος των λογαριασμών της ΔΕΗ πάει σκανδαλωδώς υπέρ της ΕΡΤ, όπως μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό λογαριασμό σας! Κι όταν μιλάμε για ΕΡΤ, θυμηθείτε το σάλο που ξέσπασε προ καιρού για τις πολυδάπανες εκπομπές «προοδευτικών» δημοσιογράφων (π.χ. Τσόκλη, Κούλογλου, Παπαδόπουλου κ.λπ.). Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώνεται, όλο και περισσότεροι τηλεοπτικοί «αστέρες» βρίσκουν… απάγκιο στη σίγουρη (μισθολογικά) αγκαλιά της κρατικής τηλεόρασης. Δεν τρέχει τίποτα, εμείς τα «κορόιδα» θα τους πληρώνουμε, για να μας… αλλάζουν τα φώτα!

*(Διαφημιστικό σλόγκαν της ΔΕΗ, στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Τουλάχιστον τότε είχαμε ρεύμα…).

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΡΑΤΟΜΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΥΘΙΣΜΟΥ.ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 5 ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 10 ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΩ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.ΑΡΕ ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΑ.