ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ?????.......


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ατόμου για ναρκωτικά

Βραδινές ώρες χθες (15-12-2010), Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, συνέλαβαν στον Νομό Καστοριάς, έναν αλλοδαπό άνδρα ηλικίας 39 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, σχετικά με την παράνομη δράση σπείρας Αλλοδαπών, πλησίον των Ελληνοαλβανικών συνόρων, ότι αυτοί διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης, στον Ελλαδικό χώρο, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατάφεραν, ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση - αναζητήσεις, να εντοπίσουν έναν εκ των δραστών, στο Δ.Δ. Οινόης του Δήμου Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του 39χρονου αλλοδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε μαύρο ταξιδιωτικό σάκο, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 222 γραμμαρίων (5.222), η οποία ήταν χωρισμένη 10 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.

Ο συλληφθείς, με την σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΝΔΟΜΗΧΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.