ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ?????


Μπερίσα: "Τα Τίρανα είναι κατά της ένωσης της Αλβανίας και του Κοσόβου"


Τα Τίρανα είναι κατά της ένωσης της Αλβανίας και του Κοσόβου, στο πλαίσιο μιας "Μεγάλης Αλβανίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική εφημερίδα "Tagesanzeiger".


Ο διαχωρισμός του Κοσόβου από τη Σερβία, χάραξε τα τελικά κρατικά σύνορα στα Βαλκάνια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπερίσα.

"Η πλειοψηφία των Αλβανών στην περιοχή είναι υπέρ της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ενωμένοι στο πλαίσιο της ΕΕ, γι΄ αυτό και δεν είναι αναγκαία καμιά αλλαγή συνόρων", υπογράμμισε.

Ο κ. Μπερίσα σημείωσε ακόμη ότι η ΠΓΔΜ θα πρέπει να συμπεριφέρεται στους Αλβανούς ως ισότιμους πολίτες της χώρας και αποκάλυψε ότι, σύντομα, θα επισκεφθεί τα Τίρανα ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς.

Όπως, μάλιστα, σημείωσε, η επίσκεψη αυτή θα είναι ένα σημάδι της βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.

Αξίζει αν σημειωθεί πως πρόσφατη έρευνα είχε δείξει ότι η πλειοψηφία των Αλβανών, εντός της Αλβανίας, αλλά και στο Κόσοβο και την ΠΓΔΜ είναι υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου αλβανικού κράτους.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΑΦΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΛΙΓΟ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .