ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ??????ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ?


Ύστερα από πιέσεις και αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του newsbeast.gr, ο υπουργός Οικονομικών απέσυρε και επισήμως τη διάταξη που προέβλεπε τη διαγραφή των οφειλών 24 δισ. ευρώ που έχουν χαρακτηριστεί ως ανεπίδεκτες εισπράξεως.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα συγκροτηθεί άμεσα ένας μηχανισμός διαγραφής χρεών. Στο νέο μηχανισμό την τελική διαγραφή θα αναλαμβάνει το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά την αξιολόγηση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και τη δημοσιοποίηση των οφειλών στο διαδίκτυο.

«Θα έρχεται πλέον το Ελεγκτικό Συνέδριο να διαγράφει και όχι ο υπουργός. Ως τότε, το υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιοποιήσει τη λίστα όλων ανεξαιρέτως των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο», δεσμεύτηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΑΥΤΑ ΤΑ 24 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΕΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΤΩΝ 24 ΔΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.