PUMA?????? TI?????


Οικονομική εγκληματικότητα αλά ελληνικά: Η γερμανική πολυεθνική εταιρία κατασκευής αθλητικών ειδών «Puma» έπεσε, σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική εφημερίδα «SueddeutscheZeitung», θύμα απάτης από την Ελλάδα. Η ζημιά ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ένοχος, σύμφωνα με adhoc ανακοίνωση της εταιρίας, είναι οι υπεύθυνοι της θυγατρικής της «Puma» στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο μιας ειδικής έρευνας των βιβλίων της εταιρίας, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της γερμανικής μητρικής, «προέκυψε η υποψία, ότι ο έλληνας Joint-Venture-εταίρος προέβη σε σειρά παράνομων πράξεων σε συνεργασία με μέλη του ελληνικού μάνατζμεντ».

Ύστερα από αυτό, η διεύθυνση της μητρικής υπολογίζει τώρα ότι πρέπει να αναθεωρηθεί δραστικά ο ισολογισμός της εταιρίας. Η ζημιά υπολογίζεται σε 115 περίπου ευρώ. Από αυτά, τα 15 αφορούν το τρέχον οικονομικό έτος.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, ότι η εταιρία σχεδιάζει τώρα την αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα. Αυτό θα επιβαρύνει τον ισολογισμό της πολυεθνικής στο τέταρτο τρίμηνο του έτους με 30 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση και το εποπτικό συμβούλιο της «Puma», προσθέτει, πήραν ήδη την απόφαση, να κινήσουν όλες τις ποινικές διαδικασίες εναντίον του μειοψηφικού εταίρου και των ενεχομένων στις απάτες μελών της διοίκησης της θυγατρικής στην Ελλάδα.

Η μετοχή της Puma έπεσε σήμερα κατά 5% στο Χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ειδηγμένη μετοχή.

ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ PUMA ΤΩΡΑ ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΕΠΙΔΕΙ ΣΕ ΛΕΝΕ PUMA ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ GRECIA ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗ SIEMENS ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΕΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑ!1!!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ?ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ 115 ΕΚ.€ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΞΕΝΟΙ.