ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΟΝΟ.......


Χειρόφρενο σε λίμο και τζιπ του Δημοσίου

Στον ΟΔΔΥ θα «παρκάρουν» υπουργικές λίμο και θηριώδους κυβισμού κρατικά αυτοκίνητα, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτό υπογραμμίζει σχετική εγκύκλιος που υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε εφαρμογή κοινών υπουργικών αποφάσεων που είχαν ανακοινωθεί από τον περασμένο Γενάρη και αφορούν την απόσυρση των κρατικών αυτοκινήτων πάνω από 1.600 κυβικά.

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι μέχρι 31 Δεκεμβρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόσυρσης των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού. Αυτοκίνητα 1.600 κυβικών έχουν στην αποκλειστική τους διάθεση για τις μετακινήσεις τους μόνον ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης και της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, οι ανώτατοι δικαστικοί (πρόεδρος ΣτΕ, Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εισαγγελέας Αρείου Πάγου κ.λπ.),οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Αρχών, ο αρχιεπίσκοπος και οι μητροπολίτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις κάθε υπηρεσία του Δημοσίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου ήταν υποχρεωμένη να στείλει στο υπουργείο Εσωτερικών κατάλογο των αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί και είχε οριστεί ανώτατο πλαφόν τα πέντε αυτοκίνητα για κάθε Οργανισμό.

Ορισμένες υπηρεσίες έχουν στείλει αίτημα για χρήση περισσότερων αυτοκινήτων αναφέροντας μάλιστα και τους συγκεκριμένους λόγους που υπαγορεύουν αυτήν την εξαίρεση. Γι' αυτές τις περιπτώσεις οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών επεξεργάζονται τα στοιχεία και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε υπηρεσίας θα αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτά ή όχι τα συγκεκριμένα αιτήματα.

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΨΑΛΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΑΚΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ