ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑΣΝ.....ΠΑΠΑΛΑ


Νέα δεδομένα στην οπλοφορία και την οπλοκατοχή και ιδιαίτερα στην Κρήτη, όπου δυστυχώς είναι διαδεδομένο το φαινόμενο, δημιουργεί η τροπολογία που κατατέθηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η οπλοφορία βαρέος οπλισμού μετατρέπεται σε κακούργημα από πλημμέλημα και πλέον θα επισύρει πολύ αυστηρότερες ποινές, που θα προβλέπουν ακόμα και φυλάκιση μέχρι 20 χρόνια!

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί πρόκειται να αναθεωρήσουν τα πράγματα ή καλύτερα πρέπει να αναθεωρήσουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα εάν – και εφόσον φυσικά ψηφιστεί ο σχετικός νόμος – δεν θέλουν να έχουν μεγαλύτερες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Έτσι, πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν ότι ο νέος νόμος θα αποτρέψει πολλούς από εκείνους που σήμερα κυκλοφορούν, θεωρώντας απαραίτητη «μαγκιά» την κατοχή όπλου σε οποιαδήποτε κοινωνική τους συναναστροφή, να αλλάξουν στάση και άρα εκτιμούν ότι μπορεί με την πάροδο των χρόνων η αρνητική αυτή νοοτροπία να φθίνει.

Μέχρι σήμερα όσοι φέρουν πάνω τους ή μεταφέρουν παρανόμως όπλα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 6 μήνες έως 5 χρόνια. Με τη νέα προσθήκη όμως, η παράνομη οπλοφορία και μεταφορά ορισμένων κατηγοριών όπλων: πολυβόλα, υποπολυβόλα, βαρύ όπλο κλπ. θα τιμωρείται με ελάχιστη ποινή τα 5 έτη και ανώτερη ποινή τα 20 έτη φυλάκισης.

ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΕΡΙΦΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ.ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.