ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ????


Φόρος έως 15% στις τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού

Φόρο από 10% έως 15% σε όσους έβγαλαν, μετά το 2009, τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό φέρεται να μελετά το υπουργείο Οικονομικών.

Μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου, το υπουργείο συγκεντρώνει τις σχετικές λίστες από τις τράπεζες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, το υπουργείο μελετά την επιβολή του φόρου σε μεγαλοκαταθέτες που έβγαλαν στο εξωτερικό κεφάλαια πάνω από 150.000 ευρώ και είτε δεν δήλωσαν τους τόκους που εισέπραξαν, είτε δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το «πόθεν έσχες».

Από τις αρχές του έτους έως σήμερα εκτιμάται πως έχουν φύγει στο εξωτερικό καταθέσεις ύψους 18 δισ. ευρώ, ενώ από τις αρχές του 2010, οι εκροές καταθέσεων φτάνουν τα 47 δισ. ευρώ, στερώντας πολύτιμη ρευστότητα από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ??ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ????ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ