ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.....


Ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας σχετικά με την Αχαϊκή
Τις επόμενες ημέρες οι νέοι πελάτες θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης των λογαριασμών τουs
Ανακοίνωση σχετικά με τη μεταφορά των καταθέσεων από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες των οποίων οι άδειες λειτουργίας ανακλήθηκαν, εξέδωσε σήμερα η Εθνική.

«Η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με την από 23.3.2012 απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, ανακηρύχθηκε ανάδοχος του συνόλου των καταθέσεων της πελατείας των Συνεταιριστικών Τραπεζών: ΛΑΜΙΑΣ, ΑΧΑΪΚΗΣ, και ΛΕΣΒΟΥ – ΛΗΜΝΟΥ, οι οποίες, ως γνωστόν, έχουν ήδη τεθεί σε καθεστώς εξυγίανσης.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορά των καταθέσεων των ως άνω Συνεταιριστικών Τραπεζών στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα ολοκληρωθεί αυτόματα (ηλεκτρονικά).

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών μεταφοράς, η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση τη νέα της πελατεία για την ακριβή ημερομηνία, καθώς και για τις προϋποθέσεις έναρξης εξυπηρέτησης των λογαριασμών τους από τα Καταστήματά της.»

ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΑΡΙ ΜΗΝΕΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ .ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ........ΚΑΤΕΠΛΑΓΗΝ.....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.