ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.


Έκλεισαν 1.000 επιχειρήσεις στη Ζάκυνθο τον τελευταίο 1,5 χρόνο
ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Από ένταση και διαπληκτισμούς χαρακτηρίστηκε η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ωστόσο υπήρξαν και σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν τα τουριστικά πράγματα του τόπου μας.
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Τάσος Τζίμης, δήλωσε στην εφημερίδα μας πως αποφασίστηκε να δοθούν 12.000 ευρώ στην αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους “Ryanair”, ούτως ώστε από το 2013 να πραγματοποιεί πτήσεις προς τη Ζάκυνθο.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος γνωστοποίησε κάποια σημαντικά στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις στη Ζάκυνθο αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα έσοδα του Επιμελητηρίου να έχουν μειωθεί κατά 50%, σε σχέση με πέρυσι.
Από ΄κει και πέρα, το ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Νίκος Μποζίκης, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα μας κατήγγειλε τη… “ρατσιστική”, όπως τη χαρακτήρισε, συμπεριφορά της Διοικητικής Επιτροπής, η οποία αρνήθηκε να δώσει τα 1.200 ευρώ που είχε ζητήσει ο Σύλλογος Εστιατόρων Τσιλιβί, προκειμένου να κάνει τουριστική προβολή.

ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΦΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.......ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ........ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.......