ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ........ΓΙΑΤΙ?????

«Κούρεμα» στον αριθμό των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ προωθεί το υπουργείο ΠαιδείαςΔραστική μείωση στον αριθμό των εισακτέων σε 80 πανεπιστημιακές σχολές σχεδιάζει για φέτος το υπουργείο Παιδείας, ενώ ο αριθμός των θέσεων για τους νέους φοιτητές με δυσκολία θα πλησιάσει τις 70.000.

Σύμφωνα με το Έθνος, στο επίκεντρο της μείωσης των θέσεων θα βρεθούν σχολές, όπως οι στρατιωτικές, οι αστυνομικές, αλλά και σχολές όπως οι παιδαγωγικές, ιστορίας, φυσικής, χημείας, μαθηματικών, φιλολογίας, φιλοσοφίας κ.ά., οι ιατρικές, οι πολυτεχνικές της περιφέρειας και τα ξενόγλωσσα τμήματα.

Το ίδιο θα ισχύει και για τμήματα των ΤΕΙ. Ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Μαΐου και βέβαιο θεωρείται πως θα είναι ο μικρότερος της τελευταίας δεκαετίας.


ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΩΡΦΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.......ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ......