Καρατζαφέρης: Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας



Τον φόβο ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω εγκληματικών και τρομοκρατικών ενεργειών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Η επιλογή εμφανίσεως του χρόνου των νεαρών τρομοκρατών μας βάζει σε πειρασμούς σκέψεων. Εφ' όσον συνελήφθησαν αυτά τα δύο «παιδαρέλια», επικίνδυνα «παιδαρέλια», νομίζω πως είναι εύκολος ο δρόμος να φτάσουμε στο νοσηρό εγκέφαλο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. Το επανέλαβα το 2008 αμέσως μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Έχουμε μια δεύτερη επανάληψη και ταυτοχρόνως εξετάσεις ότι μπορούν κάτι περισσότερο».

Ο κ. Καρατζαφέρης υπονόησε ότι το χτύπημα στους δίδυμους πύργους έδωσε μεγαλύτερη ισχύ στον George Bush«ενισχύθη εξαιρετικά πολύ και επενδύθη επάνω του μια πανοπλία με περίπου δικτατορικές εξουσίες», είπε συγκεκριμένα.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ