ΖΩΝΤΑΝΑ......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ


Ένα θλιβερό και πρωτοφανές «συμβόλαιο θανάτου» με τον ίδιο του τον εαυτό… υπέγραψε ένας 24χρονος Ιάπωνας όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει σε απευθείας σύνδεση με το Ιντερνετ!

Έχουμε ζήσει μέσω διαδικτύου την παιδεραστία, τον εθισμό στα video games αλλά απευθείας αυτοκτονία δεν είχαμε δει ποτέ και ούτε και πιστεύαμε ότι θα δούμε..

Ο νεαρός που ζούσε μόνος του στην πόλη Σεντάι στη βόρεια Ιαπωνία κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα και βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από χρήστες του Διαδικτύου, γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Yomiuri.

Το θύμα είχε αναρρωτική άδεια από τον Αύγουστο και είχε αναρτήσει πολλά μηνύματα στο Ιντερνετ, μέσα από τα οποία εξέφραζε την απόγνωση και την απογοήτευση που είχε από τη ζωή και τη δουλειά του

Ο 24χρονος μάλιστα, είχε εμφανιστεί στην ιστοσελίδα Ustream και «προανήγγειλε» την αυτοκτονία του από το βράδυ της Κυριακής και, μετά από μια μικρή διακοπή ξαναεμφανίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του και κρεμάστηκε από έναν στύλο.

Η εκπομπή διακόπηκε στις 06:00 το πρωί της Τρίτης από την Ustream μετά την έκκληση πολλών χρηστών, επισημαίνει η ίδια εφημερίδα.

Η Ιαπωνία έχει ένα από υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, με 32.000 αυτόχειρες την περασμένη χρονιά, μα το ανησυχητικό στην είδηση είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν το γεγονός άλλοι χρήστες του ιντερνετ που παρακολούθησαν την live πράξη απόγνωσης του νεαρού.

Όση ώρα η κάμερα του υπολογιστή του κατέγραφε όλες τις κινήσεις του στην ιστοσελίδα, ορισμένοι τον ενθάρρυναν να αυτοκτονήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και λιγότεροι ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν.

OTI ΠΟΙΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ.