ΜΗ ΜΕ ΠΑΣ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ......................


Στο αεροδρόμιο Χίθροου της Βρετανίας, ξεκίνησε από σήμερα η λειτουργία των σαρωτών σώματος-μέτρο που υιοθετήθηκε ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα ανατίναξης αεροσκάφους στις 25 Δεκεμβρίου.

Οι σαρωτές σώματος που «βλέπουν» μέσα από τα ρούχα, προβάλλοντας την ίδια εικόνα σε ειδικά μόνιτορ, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από υποστηρικτές ανθρωπινων δικαιωμάτων.

«Δεδομένου του επιπέδου απειλής της ασφάλειας, η κυβέρνηση πιστεύει ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσει αμέσως η λειτουργία σαρωτών σώματος», επισήμανε ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Άντριου Άντονις.

Ο Βρετανός υπουργός ανακοίνωσε ότι τα αεροδρόμια Χίθροου και Μάντσεστερ είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούν σαρωτές σώματος και θα ακολουθήσουν κι άλλα. «Στο άμεσο μέλλον, μόνο ένα μικρό ποσοστό ταξιδιωτών θα επιλέγονται για να περάσουν από τους σαρωτές. Αν ένας ταξιδιώτης που επιλεγεί για να περάσει από τον σαρωτή αρνηθεί, δεν θα του επιτραπεί να ταξιδέψει», κατέληξε.ΤΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΠΟΝΤΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ