ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....


Τρία άτομα συνελήφθησαν και 302 κιλά χασίς κατασχέθηκαν, ύστερα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης στην περιοχή «ΓΩΝΙΑ» του Δ. Ηγουμενίτσας ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι εννέα (9) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν διακόσια δέκα έξι (216) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριακοσίων δύο (302) κιλών. Η περιοχή τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Χθες το απόγευμα, άτομο αγνώστων στοιχείων, οπλισμένο με καλάσνικοφ προσέγγισε μέσω δύσβατης δασικής περιοχής την ενέδρα των αστυνομικών. Σε δοθέν σήμα ακινητοποίησης όπλισε το καλάσνικοφ και σε πυροβολισμό αστυνομικού στον αέρα τράπηκε σε φυγή.
Από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας συνελήφθη ο συνεργάτης του, αλλοδαπός, ο οποίος ανέμενε σε κοντινό σημείο εντός Ι.Χ.Ε αυτ/του και είχε τεθεί σε παρακολούθηση.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός από κοινού με δύο ακόμα δράστες-ημεδαπούς, είχαν μεταβεί στην Ηγουμενίτσα για να παραλάβουν και μεταφέρουν τα ναρκωτικά στην Αθήνα όπου διέμεναν, με έτερο Ι.Χ.Ε αυτ/το που είχαν μισθώσει από Αθήνα.
Και οι τρεις συνελήφθησαν, ενώ τα ναρκωτικά και δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΒΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ