ΒΑΡΑΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ....



Κοσμοπλημμύρα στη Ρουμανία για …χτύπημα τατουάζ

Κοσμοσυρροή στη Ρουμανία για ένα τατουάζ! Κατά εκατοντάδες μεταβαίνουν στη πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας προκειμένου να «χτυπήσουν» ένα τατουάζ.

Ευρωπαίοι, κυρίως Γερμανοί και Κροάτες, αλλά και Αμερικανοί σπεύδουν στη περιοχή αφενός για τις χαμηλές τιμές και αφετέρου γιατί εκεί βρίσκονται αυτή την εποχή ορισμένοι από τους πλέον διάσημους καλλιτέχνες του είδους, οι οποίοι μετέχουν στο Διεθνές Συνέδριο Τατουάζ και την έκθεση τατουάζ της Τρανσυλβανίας.



Μάλιστα, τα ραντεβού με τους καλλιτέχνες έχουν κλειστεί εδώ και μήνες, σύμφωνα με τον Οβίντιου Πόπαρταν διοργανωτής των εκδηλώσεων.

«Οι ξένοι έρχονται γενικά στη Ρουμανία για να κάνουν τατουάζ ή να τελειώσουν κάποια που έχουν αρχίσει στη χώρα τους. Η κρίση μας έχει επηρεάσει κι εμάς, αλλά τελευταία δουλεύουμε με το εξωτερικό.

Η χαμηλότερη τιμή για ένα τατουάζ είναι 100 λέι (περίπου 25 ευρώ), ενώ στο εξωτερικό είναι τουλάχιστον 100 ευρώ», εξήγησε ο κ. Ποπάρταν, ο οποίος είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης τατουάζ και μάλιστα με πολλές διακρίσεις.

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΜΦΤΩΧΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FUN ΤΟ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΝΟΩ????