ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.....

Η απόφασή του Μπαράκ Ομπάμα να ταχθεί, δημόσια, υπέρ των ομοφυλοφίλων άνοιξε νέα σελίδα στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία και έφερε κοντά του όσους γκέι δεν τον στήριζαν πιο πριν.

Την ίδια στιγμή, η στάση του Αμερικανού προέδρου, του έλυσε τα χέρια σε… οικονομικό επίπεδο, διότι, όλες οι γκέι κοινότητες βάλθηκαν να αρχίσουν εράνους υποστήριξης της νέας προεκλογικής εκστρατείας του.

Πλάι του και ο ηθοποιός, κινηματογραφιστής, πολιτικός ακτιβιστής και αγαπημένος των γυναικών Τζωρτζ Κλούνεϊ, ο οποίος διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια, για να συγκεντρώσει χρήματα, με σκοπό τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου στις επερχόμενες εκλογές του 2012, όπου και μαζεύτηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια (11.5 εκατομμύρια ευρώ), ποσό ρεκόρ!

Βέβαια, ουδείς άφησε το γεγονός ασχολίαστο και δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται αν και ο Κλούνεϊ είναι γκέι και αν αυτός ήταν ο λόγος της (συγ)κίνησής του ή αν οι προθέσεις του ήταν…καθαρά πολιτικής υφής.

Πέραν των ομοφυλόφιλων, το μήνυμα του Ομπάμα έδειξε να αγγίζει και όλες τις υπόλοιπες κοινότητες της Αμερικής που, εμφανώς ή μη, παραμένουν ή αισθάνονται να είναι στο περιθώριο της κοινωνίας των ΗΠΑ.

ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΡΤΖ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ??ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΤΥ Η ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ????ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ <<ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ>>