ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ .......?????

Δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι… είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν, ο 19χρονος χρήστης ναρκωτικών που βρισκόταν υπό την επήρεια… παραισθησιογόνων μανιταριών όταν έγινε τσακωτός στην Αλεξανδρούπολη! Οι αστυνομικοί που του χτύπησαν την πόρτα για να κάνουν έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, βρήκαν μανιτάρια βάρους 13,6 γραμμαρίων και μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,9 γραμμαρίων κι έτσι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.



*** Ένα… πακέτο χαρτομάντιλα γνωστής μάρκας ήταν η κρυψώνα που υπέθεσε ότι θα περνούσε απαρατήρητη σε περίπτωση ελέγχου, ένας 29χρονος που μετέφερε ναρκωτικά! Όμως, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ευβοίας που τον σταμάτησαν στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας είδαν ότι το σακουλάκι ήταν… παραφουσκωμένο και βρήκαν μέσα τα 13,3 γραμμάρια χασίς και ένα τσιγαριλίκι που είχε κρύψει!



*** «Ορφανή» ήταν η μίνι χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 1,74 έως 2,78 μέτρα, που εντόπισαν μέσα σε δασική έκταση στη Νέα Μανωλάδα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Ο άγνωστος καλλιεργητής είχε εγκαταλείψει τα σύνεργα που χρησιμοποιούσε για την φροντίδα της και μια σακούλα με ελάχιστα φυτικά αποσπάσματα και φύλλα χασίς.



*** Στην ταράτσα της κατοικίας του, στο Σκόπελο Γέρας Λέσβου, είχε την ατομική του χασισοφυτεία ένας 40χρονος που συνελήφθη αρχικά με μικροποσότητα χασίς. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι, ανακάλυψαν τα έξη δενδρύλλια ύψους από 90 εκατοστά ως 2,5 μέτρα και άλλα τρία αποξηραμένα.



*** Αλλά και στην περιοχή «Λιγονάρι» Γέρας Λέσβου, συνελήφθη ένας 39χρονος που είχε φυτέψει στο αγρόκτημά του τρία χασισόδεντρα ύψους 1,30 μ., 0,70 μ. και 0,60 μ.. Στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.



ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΕΖΑ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΙΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΜΕ.