LADY GAGA

Σημαντική αύξηση των μισθολογικών αποδοχών τους, κατά 75%, θα πάρουν οι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Ρουμανία, οι οποίοι συμμετέχουν στην υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων, στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δήλωσε η υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Ουντρέα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης του όγκου εργασιών στον κατασκευαστικό τομέα, παρουσίασε η Ρουμανία τον Ιούνιο, μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Η ρουμανική κυβέρνηση δρομολογεί εξελίξεις με νομοθετικές πράξεις για την τροποποίηση του κεντρικού προϋπολογισμού, αλλά και του προϋπολογισμού κοινωνικών δαπανών, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού, Εμίλ Μποκ.

Συνολικά 2.654 εταιρίες με ξένο κεφάλαιο εγγράφηκαν, το α’ πεντάμηνο του 2010, στα μητρώα ανώνυμων εταιριών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εθνική στατιστική υπηρεσία της Ρουμανίας.

Σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, κυρίως λόγω του χαμηλού κόστους, "στρέφονται" οι Ρουμάνοι καταναλωτές, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Μεταφορών.

Στην εξαγορά της αλυσίδας καταστημάτων miniMAX προχώρησε ο όμιλος Μercadia Holland, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του στη ρουμανική αγορά.

Την πρόσληψη 3.500 ατόμων εξετάζει η θυγατρική της Ford στη Ρουμανία, το 2011.
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΤΣΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΦΗΜΗ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 75% ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΑΚΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΝΤΕ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ