ΘΕΜΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΧΧΧΧΧΧΧ

Με τίτλο άρθρου «Με Θέμο το έσχατο τηλεφώνημα» κυκλοφορεί η εφημερίδα «Το Παρόν» του Μ.Κουρή.
Στο άρθρο αυτό περιλαμβάνονται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, "λίγες ώρες πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο τέως γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου, επιχείρησε - μέσω τρίτου προσώπου - επαφή με τον Θέμο Αναστασιάδη, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει «υλικό» εναντίον του"..
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Αναστασιάδης χαρακτηρίζει σκόπιμο το δημοσίευμα, δηλώνει ότι ουδέποτε επικοινώνησε τηλεφωνικά ή μέσω τρίτου με τον κ. Ζαχόπουλο και αναφέρει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Μάκη Κουρή και της εφημερίδας του με κάθε νόμιμο μέσο.
(πηγή Ναυτεμπορική)
Ταυτόχρονα η Αρχή κατά του Ξεπλύματος Βρόμικου Χρήματος συνεργάζεται με τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για να διερευνηθούν πιθανοί δεσμοί του Θ. Αναστασιάδη με off-shore εταιρεία!! . Η εν λογω εταιρεία ελέγχει άλλες τέσσερις υπεράκτιες, οι οποίες επίσης εμφανίζονται να καταθέτουν εμβάσματα στους επίμαχους λογαριασμούς, σύμφωνα με τον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Τα ονοματα τους είναι : Sea Chief Company, Franel Trading ltd, Blue Dream Co Sa, Eurosouth limited και TurnBerry Limited.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΛΙΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΡΙΟ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΘΕΜΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Ε?ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΤΡΥΦΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ.