Συμβουλές για bulling παγκοσμιοποίηση

 Παγκοσμιοποίηση λοιπόν αυτό που κάποιοι για δικούς τους λόγους φοβούνται και τρέμουν.

Φοβούνται και τρέμουν διάφορα υπερπλούσια ονόματα και επιβαρύνουν τήν σημασία τους θέλοντας να δικαιολογήσουν αυτό που νιώθουν, το  φόβο δηλαδή τής συνένωσης,και τής συνεννόησης.

Τώρα θα μου πείτε για ποιά συνένωση μιλάω και ποιά συνεννόηση.

Ισως να μην έχετε αντιληφθεί οτι η παλιότερη έκφραση σύμμαχος, είναι αυτή η συνεννόηση, επίσης οι σύμμαχοι όπως π.χ είμαστε εμείς με την Γερμανία προϋποθέτει κοινούς σκοπούς στην καλύτερη των περιπτώσεων, και στην χειρότερη προϋποθέτει υπακοή στο στόχο πού υποτίθεται θέσαμε μαζί. Καλά λοιπόν μέχρι εδώ, τα δύσκολα ξεκινάν όμως όταν το περιβάλλον τού συμμάχου σου, οι φίλοι του δηλαδή σε παρενοχλούν, και ενω διατηρείς το πρωτόκολλο που λέει να το πείς στο δάσκαλο, αυτός ναι μεν είναι με το μέρος σου αλλα σε υποχρεώνει να μην ανταποδώσεις το χτύπημα στο άλλο παιδάκι γιατί είναι καλό παιδάκι και αυτό και δεν σε πείραξε με κακό σκοπό αλλα έτσι για να σε πειράξει.

Αυτό λοιπόν διαιωνίζεται και εσύ το καταλαβαίνεις δεχόμενος εξακολουθητικά οχλήσεις απο το φίλο τού φίλου σου.

Σε κάποια στιγμή λοιπόν έρχεται κάποιος, άσχετος με το θέμα αλλα γνωστός σου, και σου λέει με δόλο βέβαια οτι πρέπει να απευθηνθεις στον διευθυντή για να λύσεις το πρόβλημά σου, γιατί ο φίλος σου που σου έταζε ασφάλεια δεν μπορεί να στην παρέχει σε σχέση με τον συγκεκριμένο φίλο του γιατί όσο νάναι είναι σχεδόν αδέρφια.Τρώνε δηλαδή το ίδιο φαγητό και μαζί, και μάλιστα πολλές φορές συζητάνε και το δικό σου πιάτο.

Εκεί λοιπόν που το πήρες απόφαση να πάς στον πιό αρμόδιο πρέπει να περιμένεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο διευθυντής τού σχολείου οπότε θα υπόκεισαι καθημερινά το μπούλινκ του φίλου του φίλου σου που μάλλον αυτός τον βάζει επιβουλευόμενος την ιδιοκτησία σου, και πιθανόν με το κενό τής ιεραρχίας στο σχολείο να υποστείς ζημιές.

Τότε έρχεται ένας άλλος υποτιθέμενος φίλος σου και σου λέει οτι ήρθε ο καιρός ίσως για μιά παγκόσμια κυβέρνηση που κατα πάσα πιθανότητα θα βάλει τα πάντα στη θέση τους. Φυσικά και σένα. Βέβαια αυτό το αρχιπροδοτάκι φίλος σου, πού σου το είπε αυτό θα μπορούσε να σου πεί κάτι άλλο αν ήταν φίλος σου. Θα σούλεγε μα καλά ρε φίλε κοτζαμ άντρας 100 κιλά που τα βάζεις με δέκα κάθεσαι και μαλακίζεσαι με το ποιός είναι διευθυντής και με ποιόν είναι φίλος αυτός που σε παρενοχλεί, και δεν του δίνεις δυό σφαλιάρες με σεβασμό στη φιλια που έχει με το φίλο σου να γυρίζει για πάντα φούρλες? Βέβαια όλαυτά θα μπορούσαν να γίνουν αλλά εσύ βλέπεις φοβάσαι το φίλο σου πού είναι φίλος με τον εχθρό σου, φοβάσαι μη σε κάνει ντά ο δάσκαλος που κοπάνησες με αγάπη το παιδί τής φίλης του.

Ετσι λοιπόν μη αποφασίζοντας να δράσεις και να γλυτώσεις με τη μία απόλλα στρέφεσαι στην παρακολούθηση τής διαδικασίας πού θα φέρει τον πολυπόθητο διευθυντή στο σχολείο που θα σου λύσει όλα σου τα προβλήματα, δηλαδή δε θα σε πλακώνουν πλέον στις κλωτσιές που σου αξίζουν αφού τίς αποδέχεσαι, απλά κανα κροσίδι και τίποτα φτυσές πλέον, βλέπεις ο νέος διευθυντής είναι κατά τής μη αναστρέψιμης βίας οπότε θα σε πάνε με το μαλακό τα παιδάκια μην έχουμε και τίποτα μοιραίο.

Ετσι λοιπόν φίλοι μου οδηγούμαστε στο να περιμένουμε και προπαγανδίζουμε τίς Αμερικανικές εκλογές και να λατρεύουμε και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έλεγε ο Καραγκιόζης πρίν λίγο καιρό.

Βέβαια δεν λάβανε όλοι αυτοι υπόψιν τους κάποιον Μακρόν και Καποιον Σούλτς που ξεκίνησαν και μοιράζουν σφαλιαρίτσες στα παιδάκια τής ημισελίνου,εσένα όμως σε τρομοκρατούν δείχνοντάς σου τι παθαίνουν αυτοί που δεν αγαπούν το φίλο του φίλου σου.

Πάντως πάλι τυχερός είσαι γιατι μέσα στην ατυχία σου βρέθηκες χρήσιμος στούς προαιώνιους εχθρούς σου που τα σπάσανε με το φίλο σου που έχει φίλο τόν εχθρό σου, και έτσι θα απαλλαγείς, και σύντομα μάλιστα, και απο τούς δύο, και τον φίλο σου που έχει φίλο τον εχθρό σου και απο τον εχθρό σου, όχι όμως απο τον προαιώνιο. Από αυτόν θα απαλλαγείς σε άλλη γύρα, και αν σε δεί ο Παντοκράτορας γιατί αυτός ξέρεις έχει ένα θεματάκι με τούς δειλούς και με τις παντιέρες, αλλά νταξ μωρε έχεις και κάτι χιλιάδες χρόνια ιστορία, δε νομίζω, κάπου θα σε βάλει και σένα, έτσι σα κάδρο ένα πράμα, όχι οτι προσφέρεις κάτι απλά έτσι για αυτά που προσέφερες στο πολύ μακρινό παρελθόν. Οπότε όλα καλά και χαλάλι όλες αυτές οι καρπαζοκλωτσές που άρπαξες. Ρε? μην έχεις κανα φετίχ τώρα πού το σκέφτομαι και σαρέσει η βία από όπου κιαν προέρχεται?

Τέσπα η ανάγκη για παγκόσμια διακυβέρνηση είναι παρούσα και να ξέρεις ότι εσύ με την δειλία σου και τη διχογνωμία σου την προκάλεσες και την έχεις ανάγκη περισσότερο από όλους τούς φίλους σου. Όχι οτι με νοιάζει αλλα έτσι για να μην διαρυγνύεις τα ιμάτια σου σε κανα πεντάρι χρονάκια πού θα βολοδέρνεις χειρότερα από τούς Εβραίους στην έρημο. 

Σε κάθε περίπτωση όμως να είσαι καλά και το νούσου στην κυβέρνηση, όχι τήν παγκόσμια, αυτή αργεί λίγο, και μάλλον υπάρχει σωτηρία εκτός τής αειμνήστου Μπέλου.


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ