Εκτελεσεις Γαλλία Trumb

 Η κάθε λογής ηλιθιότητα εξακολουθεί να διασπείρεται είτε μέσω του social είτε μέσω τής τηλεόρασης που ευτυχώς φθείνει σιγά σιγά πλέον σαν μέσο. Ελάχιστες ακριβείς και αληθείς ειδήσεις παρέχονται μέσω αυτών, και αυτές θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις αξιολογήσεις ανάλογα, με όλα αυτά που συνεπάγεται ότι πρέπει να γνωρίζεις για να το κάνεις.

Δυστυχώς όμως ελάχιστοι έχουν τα προαπαιτούμενα να αξιολογήσουν μια είδηση τού τύπου «αποκεφαλισμός Γάλλου καθηγητή μέρα μεσημέρι από μουσουλμάνο τζιχαντιστη» έτσι λοιπόν από αυτή την είδηση αυτό πού λαμβάνεται, είναι απλά μια τρομοκρατία, ένας φόβος, ένα ακόμα κλείδωστρο στην πόρτα και χάσιμο κάποιων ημερών ύπνου, ανεξάρτητα απο το πού έγινε το συμβάν.

Κανείς και για κανέναν λόγο δεν τείνει να ξεπερασει την πληροφορία, που τις περισσότερες φορές είναι άχρηστη και απλώς μπερδεύει τα μυαλά, και να την μετατρέψει σε γνώση, σίγουρα κάποιοι γνωρίζετε οτι η πληροφορία δεν είναι γνώση, επίσεις ξέρετε ότι κάηκε η Παναγία των Παρισίων, επίσης γνωρίζετε αρκετές από της επιθέσεις κατά τής Γαλλίας τα τελευταία 5-10 χρόνια.

Βέβαια καμία γνώση δεν εισέπραξε ο ακούσιος αποδέκτης από όλα αυτά. Ούτε περιέργησε γιατί έχουμε Γαλλικό Μαροκο ή Γαλλικές Ινδίες, ούτε γιατι υπάρχει γαλλόφωνος Καναδάς. Η Γαλλία λοιπόν για να ξέρετε είναι αυτή που κατά το παρελθόν δημιούργησε αυτά τα μέτωπα, βέβαια τότε δεν ήταν πολεμικά μέτωπα, παρά μόνο κατοχικά, εμπορικά, και γενικότερα επεκτατικά μέτωπα.

Μόνο που οι λαοί πού κατετρόπωσε στο παρελθόν η Γαλλία, όπως όλοι οι λαοί στόν κόσμο όσο πίσω και αν είναι τεχνολογικά ή νοηματικά εξελίσσονται και κατανοούν έστω και μεταχρονολογημένα την κατάκτησή τους και την εκμετάλλευση απ’ τους Γάλλους, και όσο νάναι με κάθε πρόφαση ζητούν εκδίκηση απο τούς δυνάστες τους, βλέπεις το σύνδρομο τής στοκχόλμης δεν ενεργοποιήθηκε σε αυτή την περίπτωση.

Όπως και νάχει όμως θλίβομαι προσωπικά για όλο αυτό πού συμβαίνει στην πολύ ιδιαίτερη και φίλη Γαλλία πού ίσως ακόμα και με την στάση της απέναντι στην Γερμανοκινούμενη όπως πάντα άλλωστε Τουρκία προσπαθεί και σίγουρα δεν είναι μόνη σε αυτό να ταξινομήσει τα πράγματα σωστά. Σίγουρα οι προσφιλείς και φιλέλληνες Γάλλοι γνωρίζουν οτι αν δε σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται, αλλιώς μείνε στα βραστά σου, όπως προτιμούν στην Ελλάδα και αρέσκονται αυτοί να παίρνουν τούς παχουλούς μισθούς και να αναθέτουν σε τρίτους αμφιβόλου ηθικής και φρονημάτων την διακυβέρνηση τής χώρας. Αυτό είναι ίσως πού πληρώνουν οι Ελληνες, με τα ηλίθια lockdown, τήν επιβολή τής μάσκας, τα απολύτως αναληθή τέστ και όλα αυτά περί κρουσμάτων,πού σημειώνω εδώ οτι βρήκα μεσήλικα που νοεί τα υποτιθέμενα κρούσματα, για θανάτους, άκουσον άκουσον, ειλικρινά γνώριζα οτι υπάρχουν διάφοροι αλλα τέτοιο πράμα δε το περίμενα. Τί να τού πείς αυτού του χρήσιμου ηλίθιου, που τα λέει όλα στις 6 ο κάθε αφορισμένος, μία φορά το πρωϊ και μιά φορά το απόγευμα, όχι πέσμου τι να τού πείς και πώς να φυλαχτείς απο αυτόν τον χρήσιμο για το σύστημα πανηλίθιο.

Βέβαια αυτές οι περιπτώσεις αυτοπεριορίζονται ευτυχώς λόγω τού πανικού πού βιώνουν απο τις πολύ ιδίαιτερες μαλακίες που ακούν και έτσι όλα καλά.

Δεν πείθονται ακόμα και από την επιβεβαίωση τού Π.Ο.Υ. σχετικά με τον καθηγητή του Στάνφορντ Ιωαννίδη όσον αφορά την θνησιμότητα του covid-19 πού είναι 0,5% ανά εκατομμύριο πληθυσμού όταν οι θάνατοι από τα ναρκωτικά είναι 9% ανα εκκατομύριο πληθυσμού.

Επίσης δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν οτι δίνοντας το DNA τους προφασιζόμενοι το αναληθές και απολύτως ψευδές τέστ, δίνουν όπλο στα χέρια αυτών πού δόλια προσπαθούν να μετατρέψουν τον covid-19 σε covid-21 έτσι ώστε ειδικά εδώ στην Ελλάδα να έχουν τήν θνησιμότητα που απαιτείται για να προχωρήσουν σε καταστάσεις που δεν τίς χωράει ακόμα το μυαλουδάκι μας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ταχθεί ανοικτά σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται αρκετά χρονάκια τώρα και πλησιάζει στο τέλος του φυσικά, άλλωστε γιαυτό, υπάρχει και αυτό το σφίξιμο από την Καμπάλ, ψυχοραγάει μέσα στο δηλητήριο της.

Δικάζει σε πειθαρχικό επίπεδο ο Ι.Σ.Α. τον Βόβολη για τήν αλήθεια πού διέσπειρε, δικάζει το διεπιστημονικό συνέδριο που κιαυτό διέσπειρε την αλήθεια υπό αντιξοότατες συνθήκες ποιός ?ο Ι.Σ.Α. που έχει 35000 γιατρούς με συμφωνίες απο την μεγαλοφαρμακευτική εταιρεία, που έφτασαν να συνταγογραφούν γναθολόγοι ακόμα και nootrop, cybalta και πάει λέγοντας, αυτός ο Ι.Σ.Α. λοιπόν δικάζει. Σήψη λοιπόν παντού και συμφέροντα στηριζόμενα απλά στον χρήσιμο ηλίθιο, ναι τόσο απλά.

Μέσα σε όλα αυτά όμως τα νεοταξικά παιγνίδια υπάρχει κάτι ιδιαιτέρως ευχάριστο που σε μένα λέει πολλά, αυτό είναι ο πτωχευτικός νόμος. Ίσως κάποιοι ορίωνται με αυτόν αλλα να γνωρίζετε και να θυμάστε οτι η παρούσα κυβέρνηση είναι η μόνη που δεν έδωσε 40-50 δις στις τράπεζες σαν ανακεφαλαιοποίηση τους για να μην πειράξουν τούς δανειολήπτες, αντίστροφα θέτει εκ του μηδενός διαπραγμάτευση, σοβαρότατο. Κλείνει έτσι ένα γλυφιτζούρι δεκαετιών και παύει η εκμετάλλευση του τίς περισσότερες φορές αγαθού δανειολήπτη. Σίγουρα δέν αναφέρομαι συνήθως σε πολιτικά πράγματα αλλά λόγω τού ντόρου γύρω απο αυτό θέλησα να επισημάνω μερικά απλά στοιχεία τής καταστάσεις.

Επίσης καμιά άλλη κυβέρνηση δεν έχει πιεστεί τόσο να εγκαταλείψει εκτός του Καραμανλή το 2008 που αμέσως μετά ξεκίνησε το γλέντι τής Καμπάλ με αρχηγό τό κατάπτυστο αρχιπροδοτη που όλοι ξέρετε.

Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάστε οτι το επόμενο εξάμηνο είναι απείρως σημαντικό για την διαβίωσή μας και σάν Ελληνες, αλλά και σαν Γήινοι πολίτες. Φροντίστε το ανοσοποιητικό σας, να είστε σε εγρήγορση και φροντίστε να ενημερώνεστε απο έγκυρες πηγές. Αναζητήστε την αλήθεια και την γνώση, μην ασπάζεστε την πληροφορία, δολίως σάς την παρέχουν. Τροφή για αναζήτηση σε βάθος λοιπόν.

Να έχετε υγεία και μακροημέρευση, αγαπάτε αλλήλους.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ